Aktualizováno: Série Skate bude na EA Play také absentovat; dnes se ale dočkáme nových informací
Skate Novinka Aktualizováno: Série Skate bude na EA Play také absentovat; dnes se ale dočkáme nových informací

Aktualizováno: Série Skate bude na EA Play také absentovat; dnes se ale dočkáme nových informací

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Promažte kolečka, utáhněte trucky, něco se chystá.

Reklama

Aktualizace:

Nakonec došlo na krátkou, trochu "trollící" ukázku, která potvrzuje, že vývojáři na hře tvrdě pracují a někteří fanoušci už viděli i kus hratelnosti, kdy sestřih jejich reakcí uvidíte právě v tomto videu. A my jim samozřejmě můžeme akorát závidět.

Původní zpráva:

Co si budeme povídat, fanoušci do jízdy na prkně se čtyřmi kolečky nouzí o videohry s touto kratochvílí rozhodně netrpí. Jen minulý rok vyšel remake prvních dvou dílů arkádové série Tony's Hawk Pro Skater či třeba plná verze Skater XL. Kromě toho je stále ve vývoji výborné Session, jenž je pravděpodobně i nejrealističtější (hlavně potěší parádní ovládání).

Nicméně mnoho fanoušků má stále v srdci výbornou sérii Skate, která nalezla perfektní kompromis mezi arkádovým poježděním a špetkou realismu.

Už v minulém roce pak byly oznámeny práce na novém dílu, jenž je netrpělivě vyhlížen už pár let, přičemž oficiálně na něm dělá nové studio Full Circle.

Vývojáři se pak na dlouhou dobu odmlčeli, avšak včera na oficiální Twitter vydali zprávu, která přináší hořko-sladké informace, kde oznamují, že na čtvrteční EA Play Live bude tento projekt chybět, avšak se dnes dočkáme nějakého oznámení:

"No do**dele..to už byl rok?

Na čem jsme pracovali? No, v lednu jsme založili nové studio, do "rodiny" se následně připojilo mnoho talentovaných lidí a my jsme tvrdě pracovali na nové hře. Aktuálně víme, že mnozí z vás doufali, že tento týden od nás uvidí něco více, ale bohužel nejsme na hlavní vysílání ještě připraveni a proto tento čtvrtek nebudeme součástí EA Play. Je ještě brzy a jsme odhodláni udělat hru správně, což zabere nějaký čas.

Náš hlavní cíl je to nepo**at. Kvůli vám, kvůli nám, kvůli sérii Skate. NICMÉNĚ jsme nadšeni, že něco málo budeme zítra s vámi sdílet."

Aktualizováno: Série Skate bude na EA Play také absentovat; dnes se ale dočkáme nových informací

Je tedy otázkou, co dnes bude odhaleno. Lehce by se třeba nabízel remaster předchozích dílů? Kdo ví?

Každopádně tento článek budeme aktualizovat, až tyto informace budou sdíleny, takže zůstaňte na pozoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama