Alan Wake: American Nightmare spatřen v registrech Steamu
Novinka Alan Wake: American Nightmare spatřen v registrech Steamu

Alan Wake: American Nightmare spatřen v registrech Steamu

Michal Burian

Michal Burian

5

Další náznaky PC verze spin-offu si tentokrát připravil Steam.

Reklama

Oskari Hakkinen, šéf vývoje v Remedy Games, se v únoru (Február) zmínil, že PC hraní je velkou součástí jejich odkazu k hernímu průmyslu, což si mnoho lidí a novinářů spojovalo s vývojem PC verze Alan Wake: American Nightmare.

A to teď nejspíš potvrdil Steam, kde se v registrech objevil Alan Wake: American Nightmare.

Dá se tedy očekávat, že se již brzy dočkáme oficiálního oznámení American Nightmare, které vyšlo 22. února (Február) letošního roku na Xbox Live Marketplace.

Připomeňme, že Steam se v minulosti postaral rovněž o odhalení PC verze původního dobrodružství spisovatele Alana Wakea, a to taktéž přes registry.

American Nightmare se vrací k původnímu konceptu částečně otevřeného světa, kde se hráč pohybuje a často vrací do již navštívených míst. Příběh se odehrává dva roky po událostech z jedničky. Od té doby, co se Alan vydal po stopách své manželky a vstoupil do kontaktu s temnou silou se ze známého spisovatele stala legenda, kterou udržují naživu sami fanoušci. Vymyšlený příběh pojednává o tom, jak Alan Wake vstoupil do lesů městečka Bright Falls a vyšel ven jakožto sériový vrah Mr. Scratch.

Přečtěte si naší recenzi Alan Wake: American Nightmare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama