Alan Wake se vrací v posledním DLC pro Control
Novinka Alan Wake se vrací v posledním DLC pro Control

Alan Wake se vrací v posledním DLC pro Control

Jan Urbančík

Jan Urbančík

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nový trailer a datum vydání.

Reklama

Nedlouho po vydání hry Control od finského studia Remedy jsme se dozvěděli, že se dočkáme celkem dvou placených rozšíření. To první s názvem Foundation vyšlo už v březnu letošního roku a dozvěděli jsme v něm víc o historii budovy, ve které se hra odehrává. Druhé DLC se jmenuje AWE a mělo dlouhou dobu jen vágní datum vydání v podobě léta 2020, na včerejší akci State of Play jsme ale konečně viděli první trailer.

Hned na jeho začátku se ozve známý hlas, který nám říká, abychom se drželi ve světle. A ano, je to všem dobře známý spisovatel Alan Wake, který se prostřednictvím této expanze konečně vrací a měli bychom se tak dozvědět, co přesně se vlastně tehdy v městečku Bright Falls stalo. Hrát ale budeme pořád za Jesse, což trailer dost jasně naznačuje, společně s ní se tak podíváme do nového sektoru budovy FBC, kde na nás čeká hned několik nových misí, jak hlavních, tak těch vedlejších.

Dočkáme se pak také nové zbraně – granátometu a nového typu nepřátel, kteří umí létat a používají brokovnice. Nebude ale chybět ani nový oblek pro Jesse. Zároveň vývojáři do hry přidají předmět, který nám umožní zabojovat si znova s některými bossy a dokonce i podruhé projít speciálním bludištěm. Kromě samotného DLC pak brzy vyjde také update, který dostanou všichni majitelé hry zdarma a přinese například nová vylepšení vašich schopností.

Rozhodně se tedy máme na co těšit. Control: AWE vychází 27. srpna na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Pokud se už ale nemůžete dočkat a chcete vědět víc, 13. srpna v 18:00 našeho času proběhne speciální stream, kterým nás provede Sam Lake společně s Mikaelem Kasurinenem, a uvidíme v něm 15 minut hraní z této nové expanze.

[embed]https://twitter.com/ControlRemedy/status/1291501826546839552[/embed]

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama