Alfa verze Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr již brzy
Novinka Alfa verze Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr již brzy

Alfa verze Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr již brzy

Faldmen

Faldmen

3

Má to však jedno ale, na Steamu ji nečekejte.

Reklama

Studio Neocore Games jistě příliš nepotěšilo fanoušky Warhammeru, když odložilo vydání Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr, které mělo spatřit světlo světa koncem roku 2016. Důvod je prostý. Hra potřebovala více času a péče. Nyní se však dozvídáme další informace.

Ještě před vydáním plné verze se studio rozhodlo zveřejnit hru ve fázi hratelné alfy. K té si můžete zajistit přístup koupí Founders Edition, která má stanovenou cenovku na 40 dolarech. Koupí Founders edice si zajistíte přístupu do alfy a tři dodatečné balíčky do plné verze.

Alfa bude k dispozici již za 3 dny, tedy 10. února 2017 pro PC. Neocore Games se však bohužel rozhodlo, že ji nevypustí skrze Steam, což se naštěstí netýká plné verze. Ta se samozřejmě objeví nejen na Steamu, ale i v jiných obchodech. Plná verze navíc dorazí také na konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Nového Warhammeru ve finální podobě bychom se dle vyjádření Neocore Games měli dočkat v druhé polovině roku 2017. Nabízí se tedy otázka, co bylo pravou příčinou k tak dlouhému odkladu?

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr dá se nejlépe popsat jako diablovka ze světa Warhammeru 40K. Pracuje na ní tým, který stojí za trilogií The Incredible Adventures of Van Helsing. Titul zahrne singleplayerovou kampaň, která nás zavede do „kruté a tajné války ve hvězdách v roli agentů stále bdělé inkvizice,” přičemž po skončení příběhu na nás čeká „kolosální” sandbox, do kterého by měli tvůrci přidávat nový obsah po dobu několika let, aby zajistili neustálý přísun zábavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama