Alien: Isolation by mohla být nová hra od tvůrců Total War
Novinka Alien: Isolation by mohla být nová hra od tvůrců Total War

Alien: Isolation by mohla být nová hra od tvůrců Total War

Michal Burian

Michal Burian

30

Nová hra s mimozemšťany ve vývoji? Nebude to ta od tvůrců Total War: Rome 2?

Reklama

Společnost 20th Century Fox, která vlastní práva na značku Alien, si u patentovaného úřadu ve Spojených státech nechala zaregistrovat název Alien: Isolation pro počítačové hry.

Zatím není jasné, o co úplně půjde. Možná si ale vzpomenete na zprávu z března 2011, kdy jsme vás informovali, že studio Creative Assembly (série Total War) pod dohledem Segy kutí hru na motivy Vetřelců pro současnou a budoucí generaci.

„Creative Assembly k nám přišlo s nápadem, ukázalo demo a my jsme byli nadšeni,“ řekl Gary Dunn, vedoucí produkce Segy. „Dlouho jsme o tom přemýšleli, ale pokud je studio něčím známo, je to vysoký standard jejich projektů a my doufáme, že toto DNA poteče i skrze chystaný titul.“

„Jedním z prvních klíčových prvků, který jsme vysvětlili vývojářům, byl fakt, že jsme nechtěli jen další hru na motivy filmu. Plánujeme se dostat na úroveň Red Dead Redemption nebo Arkham Asylum. Chceme devadesátiprocentní hru, která k hráčům promluví nejen protože se jedná o veleznámou značku.“

Možná právě nová hra s Vetřelci od tvůrců Total War: Rome 2 ponese název Alien: Isolation. Někdo by mohl napravit Vetřelcům pověst po méně povedeném Aliens: Colonial Marines z února od autorů Borderlands.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama