Titanic: Honor and Glory Novinka Ambiciózní projekt Titanic: Honor and Glory vás vezme zdarma na palubu Titanicu

Ambiciózní projekt Titanic: Honor and Glory vás vezme zdarma na palubu Titanicu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Windows PC

V rozsáhlé demoverzi můžete prozkoumat nejslavnější loď světa.

Reklama

O rozsahu a náročném vývoji hry Titanic: Honor and Glory asi nejlépe svědčí fakt, že jsme o jejím vzniku na Zingu poprvé informovali v listopadu roku 2014. Autoři hry Titanic: Honor and Glory si před lety vytyčili na první pohled těžko splnitelný cíl. Chtěli vytvořit věrnou virtuální kopii Titanicu včetně veškerého interiérů, kajut a zařízení. Vývoj hry je navíc od počátku financován prostřednictvím crowdfundingových kampaní a Patreonu.

Ačkoli nás od zveřejněních prvních ukázek dělí už více než 10 let, tak vývoj nadále malými krůčky postupuje, což dokládá čerstvě vydaná demoverze. Ačkoli si hru bylo možné bezplatně vyzkoušet již v minulosti, tak aktuální demoverze s názvem 401 nabízí o poznání komplexnější ochutnávku ze hry. Samotní autoři uvádí, že v ní můžete prozkoumat 50 % slavného zaoceánského parníku.

Demo je bezplatně ke stažení na oficiálních stránkách a má téměř 40 GB. Bližší pohled na aktuální podobu hry vám kromě výše přiloženého traileru nabídnou rovněž další ukázky interiérů i exteriéru, které můžete zhlédnout níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama