Ambiciózní survival RPG od ex-autorů Assassin's Creed a Far Cry nevznikne
Novinka Ambiciózní survival RPG od ex-autorů Assassin's Creed a Far Cry nevznikne

Ambiciózní survival RPG od ex-autorů Assassin's Creed a Far Cry nevznikne

Michal Burian

Michal Burian

4

Podporovatelé nedostanou peníze zpět, kompenzací je přístup do jiné hry.

Reklama

Jsou to již dva roky, co se s ambiciózním projektem vytasilo studio Pixyul, které založili zkušení vývojáři Julien Cuny a Louis-Pierre Pharand. Ti předtím pracovali v Ubisoftu na hrách jako je Assassin's Creed a Far Cry. Společně chtěli s novým týmem vytvořit akční survival online RPG zasazené do otevřeného post-apokalyptického světa, který by postupně rozšiřovali o další části. Měli v plánu, že svět vytvoří podle skutečných míst, za pomoci létajících dronů s HD kamerami chtěli snímat Zemi a poté realistické 3D objekty importovat do hry.

Bohužel z toho nic nebude. Online RPG ReRoll bylo zrušeno pro nedostatek financí. Tvůrci sice vybrali dosud nezveřejněnou částku od hráčů, ale už nedokázali získat další peníze od investorů. Podle svých slov se snažili, jednali minimálně s dvěma společnostmi, ale ani jedna se neměla k tomu, aby takto nákladný projekt podpořila. Ostrouhají tak akorát hráči, kteří poslali peníze na vznik ReRoll. Ti nedostanou peníze zpět, místo toho jim Pixyul zašlou přístup do vývojové verze Bios, kterou v předběžném přístupu studio spustilo před rokem. Jde o asynchronní first-person střílečku.

„Víme, že darování kopie Bios není to, co jste původně chtěli, ale je to to nejlepší, co můžeme udělat,“ vzkazuje vedení studia Pixyul podporovatelům.

Zajímá vás ReRoll? Přečtěte si o něm více v našem předešlém článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama