Zkušení vývojáři chystají survival RPG ReRoll. Lákají na otevřený reálný svět
Novinka Zkušení vývojáři chystají survival RPG ReRoll. Lákají na otevřený reálný svět

Zkušení vývojáři chystají survival RPG ReRoll. Lákají na otevřený reálný svět

Michal Burian

Michal Burian

19

Otevřený reálný svět, čtyřiadvacetihodinový cyklus se střídáním dne a noci, časová pásma, sledování skutečného počasí a mnoho dalšího.

Reklama

Vývojáři Julien Cuny a Louis-Pierre Pharand, kteří pracovali na několika úspěšných sérií Ubisoftu, založili nedávno v kanadském Montrealu vlastní tvůrčí celek pojmenovaný Pixyul a pustili se do přípravy svého prvního samostatného projektu. Ten nám dnes odhalují.

Jde o ReRoll - akční survival online RPG zasazeno do otevřeného post-apokalyptického světa, který se bude od konkurence odlišovat velkým důrazem na realističnost. Herní svět má být vytvořen podle skutečných míst. Umožnit jim to má jedinečná technologie, kdy létající drony s HD kamerami budou snímat skutečná místa. Data pak budou použity pro vymodelování realistických 3D objektů, které budou následně importovány do hry.

Hratelnost má být okořeněna o čtyřiadvacetihodinový cyklus se střídáním dne a noci, chybět nebudou ani časová pásma. Systém Real life weather pak umožní sledovat reálné počasí na všech kontinentech a obohacovat tak hru o reálné podmínky; déšť, bouřka, mráz, sníh apod. Postupně do hry mají být přidány jednotlivé kontinenty a regiony.

Když už vývojáři myslí na takové inovace, tak pochopitelně bude muset vaše postava v otevřeném světě odpočívat, cvičit, učit se, jíst, bojovat a hlavně přežít. Do hry se budete moci podívat i skrz mobilní aplikaci, abyste se svou postavou byli neustále v kontaktu.

ReRol je skutečně velký projekt. Pixyul tvrdí, že se jim podaří vše zafinancovat pomocí crowdfunding kampaně na jejich oficiálních internetových stránkách. Prodávat totiž budou balíčky s různými postavami, s nimiž se budete moci podívat do hry. Ty méně lákavé vás vyjdou na 20 dolarů, zatímco ty zajímavější pak na 30, 50, 70, 100 a klidně i 275 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama