Ancestors Legacy dostává novou kampaň a míří na konzole
Novinka Ancestors Legacy dostává novou kampaň a míří na konzole

Ancestors Legacy dostává novou kampaň a míří na konzole

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Brutální real-time strategie se rozšiřuje a chystá příchod na PS4 a Xbox One.

Reklama

Brutální real-time strategie Ancestors Legacy, která je zaměřena na boje menších skupin a klade důraz na taktiku, se inspirovala ve středověké evropské historii. Pokud se vám hra na PC líbila, můžete si koupit přídavek Saladin's Conquest. Ten přináší zbrusu novou kampaň pro jednoho hráče, ujmete se vedení nad saracénskými válečníky.

„Následuj jiný vývoj historie a pomoz Saladinovi s ochranou jeho pouštního kraje před křižáky. Drtit nepřátele ti pomohou jedinečné nové jednotky, a to napříč 5 příběhovými misemi a 3 novými mapami pro režimy hry více hráčů a šarvátky,“ píšou tvůrci.

V kampani Saladinovo vítězství hráči prožijí příběh velkého egyptského a syrského sultána a zakladatele dynastie Ajjúbovců Saladina, který s největší armádou, jaké kdy dosud velel, v roce 1187 překročil hranice Jeruzalémského království. V roli Saladina a s předními generály Gobkorim a Abdulláhem po boku budou mít hráči příležitost pokořit v bitvě u Hattínských rohů velkolepou armádu Jeruzalémského království. Dobuď nejdůležitější pevnosti Levanty a zúčastni se obléhání Jeruzaléma.

  • Nový národ, se kterým lze hrát v kampani, šarvátce i hře více hráčů – Saracéni
  • Nová kampaň pro jednoho hráče s pěti misemi a více než 6hodinovou herní dobou
  • 3 mapy do hry pro více hráčů

Nové a jedinečné jednotky:

Hašašíni – čtyřčlenné kontaktní oddíly s jedinečnou schopností kamufláže, s jejíž pomocí se mohou stát neviditelní nepřátelským očím a dostat se tak ke svým protivníkům skutečně blízko. Jejich druhou jedinečnou dovedností je výbušná past. Ta 10 sekund po nastražení exploduje a poškodí budovy i lidi, ať už spojence či nepřátele.

Granátníci – čtyřčlenné bezkontaktní oddíly s jedinečnou schopností střelby výbušnými projektily, které jsou výjimečně účinné proti budovám a velmi dobře účinné proti velkým skupinám nepřátel. To je vyváženo jejich poměrně vysokou zranitelností v kontaktním boji…

Škorpion – saracénský ekvivalent balisty, znázorněný novým modelem s rozdílnými statistikami.

DLC koupíte za 9,99€.

Navíc se Ancestors Legacy představí na konzolích. Na PlayStation 4 a Xbox One vyjde letos v létě. Podrobnosti se dozvíme později.

Obrázky ze Saladin's Conquest DLC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama