Annapurna kupuje 24 Bit Games, odborníky na porty a optimalizaci
Novinka Annapurna kupuje 24 Bit Games, odborníky na porty a optimalizaci

Annapurna kupuje 24 Bit Games, odborníky na porty a optimalizaci

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Jihoafrický tým se podílel na Cocoon nebo Neon White.

Reklama

Annapurna Interactive, vydavatel nezávislých, často artových, titulů, kupuje jihoafrické studio 24 Bit Games. S vývojáři má bohaté zkušenosti. Jde o odborníky na technologie, engineering, portování a optimalizaci, kteří pomáhali s vývojem řady her, které Annapurna vydávala, například Twelve Minutes, Memoir Blue, Neon White nebo nedávným Cocoon.

„Annapurna spolupracuje s 24 Bit už řadu let a cenní si nejen kvality jejich práce, ale i jejich týmu. Vždy sdíleli náš důraz na kvalitu a díky tomu, že naše spolupráce postoupila na další úroveň, máme pocit, že je dokážeme cokoli,“ říká spoluředitelka Annapurny Deborah Mars.

„Velmi si vážíme přístupu Annapurny k vytváření portfolia skvělých her, jejího hodnotového systému v oblasti budování a rozšiřování IP a firemní kultury,“ chválí si krok také šéf 24 Bit Luke Lamothe, „v průběhu let jsme si spolupráci opravdu užívali a věříme, že se ke společnosti Annapurna připojujeme v době velkého růstu a expanze.“

Na práci 24 Bit by se nemělo nic zásadního měnit. Společně s Annapurnou chce také nadále podporovat jihoafrickou herní scénu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama