Anthem bude bez lootboxů
Anthem Novinka Anthem bude bez lootboxů

Anthem bude bez lootboxů

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

17
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vedoucí producent Anthemu říká, že zde nemají smysl.

Reklama

Jedna z nejočekávanějších her začátku letošního roku už nám pomalu klepe na dveře a s tím i rostoucí skepse fanoušků ohledně tradičních strašáků herního průmyslu, jako jsou lootboxy. A není se jim čemu divit. Vydavatelem je totiž věhlasné EA, které dokázalo zničit svými krabičkami s náhodnými předměty již několik her. Navíc se jedná o masivní multiplayer/kooperaci s obrovskou hromadou kosmetických předmětů, které váš charakter bude moci nosit. Ani si nedokážu představit lepší místo kam tento ždímač peněz vložit.

Pokud máte podobné obavy, tak už nemusíte. Hlavní producent Michael Gamble se totiž zapojil do docela žhavé konverzace na Twitteru ohledně přesně tohoto tématu a znovu potvrdil to, že žádné lootboxy se ve hře neobjeví, a to ani později po vydání všech recenzí, což by také nebylo v dnešní době žádným překvapením. Dle jeho slov lootboxy v Anthemu nemají vůbec žádný smysl.

To, že Anthem nebude obsahovat lootboxy však neznamená, že se naprosto vyhneme všem mikrotransakcím. Z dřívějška už víme, že si za naše reálné peníze budeme moci nakoupit různé kosmetické předměty. V žádném případě by to ale nemělo ovlivňovat samotnou hru. Na druhou stranu BioWare potvrdilo, že veškerý kontent, který v budoucnosti pro Anthem vytvoří, bude zcela zdarma a my nebudeme nuceni investovat naše peníze do season passu nebo do samotných DLC.

Na papíře tato politika vypadá báječně a my bychom ji brali všemi deseti. Jak to ale bude vypadat ve skutečnosti si budeme muset počkat do jejího vydání. To je stanoveno na 22. února a bude k dispozici na PS4, Xbox One a PC. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Pokud chcete vidět další gameplay, tak tady:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama