APOX: skloubení RTS, FPS a RPG prvků na bojišti
Novinka APOX: skloubení RTS, FPS a RPG prvků na bojišti

APOX: skloubení RTS, FPS a RPG prvků na bojišti

Michal Burian

Michal Burian

4

Studio BlueGiant Interactive se pouští do nadějného projektu, kterým má být strategie v reálném čase, jež nabídne post-apokalyptický svět ve stylu Mad Max série s kombinací RTS, FPS a RPG prvků + detaily, debut gameplay trailer a galerie.

Reklama

Strategie APOX je zasazena do post-apokalyptického světa připomínající Mad Max univerzum s kombinací RTS, FPS a RPG prvků. Své jednotky tak budete moci vybavit nejrůznějšími zbraněmi, municí, speciálním brněním a také se o ně starat v podobě léčení ran apod. Na bojišti budou získávat vaši svěřenci důležité zkušenosti, s nimiž se budou zdokonalovat ve střílení, krytí a také v technologii. Pokud však umřou, zůstane po nich nejen kostra, ale také zbraně a potřebná munice.

Kromě velmi realistických bitev nabídne APOX také kampaň pro jednoho hráče a multiplayer až pro 32 hráčů s možností si různě editovat a vytvářet vlastní mapy či módy. K tomu si přidejte ještě realistické používání zásob a munice, přes 100 různých map, krytí ležení a realistický pohled při střelbě a opomenout nemůžeme ani možnost posadit svého vojáka do vozidla a následně ho přizpůsobit a dovybavit.

APOX má vyjít koncem letošní roku exkluzivně pro PC a tvůrci již dnes chystají turnaje, žebříčky, zakládaní klanů a mnoho dalšího.

Další obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama