Těšte se na novou sci-fi RTS Tryst
Novinka Těšte se na novou sci-fi RTS Tryst

Těšte se na novou sci-fi RTS Tryst

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

11

Studio Bluegiant Interactive nedávno představilo ambiciózní real-time strategii slibující otestovat vaše schopnosti na PC i Macích.

Reklama

Hra se odehrává ve vzdálené budoucnosti roku 2381, kde lidské pokolení zabředlo do nekonečného konfliktu s mechanickou rasou Zali.

Hlavním tahákem titulu by však měla být místo příběhu spíš hratelnost, která mimo jiné počítá s unikátní skladbou jednotek, kdy každá disponuje originálními schopnostmi.

Vždy tak bude záležet pouze na hráči jaké taktice dá přednost a jak svou armádu nakombinuje. To bude obzvlášť důležité kvůli nebezpečnému prostředí planety Ishtonia IV.

Jednotlivé mapy jsou totiž podle všeho plné nejrůznějších nástrah, jež vám mohou pomoci nastražit léčku stejně jako vás sprovodit ze světa.

Kromě všeho již zmíněného se samozřejmě počítá i s multiplayerem až pro 8 nadšenců, jenž by si navíc měl poradit i s odejitým hráčem, který bude jednoduše nahrazen stejně schopným počítačem.

Závěrem ještě dodejme, že gamesa bude běhat na UNIGINE enginu, díky němuž se údajně můžeme těšit na líbivé audiovizuální zpracování.

Obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama