Arkádové závody Micro Machines se vrátí na hlavní platformy
Micro Machines Novinka Arkádové závody Micro Machines se vrátí na hlavní platformy

Arkádové závody Micro Machines se vrátí na hlavní platformy

Michal Burian

Michal Burian

2

Codemasters dnes oznámili Micro Machines World Series pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

Společnost Codemasters dnes odpoledne oznámila návrat arkádových závodů Micro Machines na hlavní platformy. Již 21. dubna letošního roku přijede titul Micro Machines World Series na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Podle vývojářů si hra zachová prvky série, které budou obohaceny o novou dimenzi zážitků v HD grafice. Těšit se můžete na klasické herní režimy, např. standardní závody a eliminace, stejně tak na nové módy v podobě bitev v arénách. V tiskové zprávě jsou zmíněny také King of the Hill a Capture the Flag.

Závodit a bojovat se bude v různých lokalitách a arénách, kde budete soupeřit buď na vlastní triko, nebo se snažit spolupracovat se svým týmem. Na výběr bude 12 unikátních vozidel, každé bude mít své zbraně, možnosti a širokou škálu věcí pro přizpůsobení.

Codemasters v tiskové zprávě připomínají, že z Micro Machines World Series chtějí mít zábavnou hru, u které se nikdy nebudete nudit, ať už jste na závodní dráze nebo v aréně. Jde prý o skvělý zážitek pro všechny věkové kategorie.

„Původní Micro Machines byly průlomové multiplayerové závody, které milujeme my i komunita. Velký úspěch jsme zaznamenali v loňském roce s naší free-to-play mobilní verzi. Tenhle zbrusu nový titul na PC a konzole je postaven na tradici série a přináší novou úroveň chaosu v multiplayeru.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama