Arkham Knight z nového Batmana bude mít svůj vlastní původ a bude ho vyprávět nový komiks
Batman: Arkham Knight Novinka Arkham Knight z nového Batmana bude mít svůj vlastní původ a bude ho vyprávět nový komiks

Arkham Knight z nového Batmana bude mít svůj vlastní původ a bude ho vyprávět nový komiks

Jan Kalný

Jan Kalný

40

Kdopak se skrývá za maskou a proč to, co dělá, vůbec dělá? Přesně to se máme dozvědět v Batman: Arkham Knight - Genesis.

Reklama

Nový, a zároveň poslední, díl Batmana je velká událost. Všichni očekávají, že půjde o jednu z nejlepších her letošního roku a my v to jen doufáme. Samotné vydání ale nebude doprovázet jen hra jako taková, ale dva komiksy.

O prvním jsme vás již informovali na začátku února, o tom druhém vás, zjevně, informujeme nyní. Batman: Arkham Knight – Genesis bude mít na svědomí spisovatel Pete Tomasi, který stojí i za aktuálně běžící komiks Batman: Arkham Knight.

Genesis bude ale vyprávět o původu a vzniku samotného Arkham Knighta. Celé se tak odehraje v celkem šesti číslech 29. července. Zatímco hra by měla vyjít už 23. června. Což by nic neznamenalo, ale není to poprvé, co se objevilo „červenec” a „Batman: Arkham Knight” vedle sebe. Poprvé tak bylo právě v novince informující o prvním komiksu, kdy autor na svém Facebooku napsal, že komiks i hra vyjdou v červenci (svůj příspěvek poté smazal).

Zatím nemusí o nic jít, přesto to ale trochu zarazí a zvlášť dvakrát nepobaví. Alespoň že se mluví jen o měsíci. Do doby, než se objeví nějaké oficiální prohlášení, budeme dále předpokládat, že hra vyjde letos 23. června pro současné generace konzolí a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama