Armored Warfare rozšiřuje mapa Chemical Plant
Armored Warfare Novinka Armored Warfare rozšiřuje mapa Chemical Plant

Armored Warfare rozšiřuje mapa Chemical Plant

Michal Burian

Michal Burian

Společně s aktualizaci 0.19, která přináší balancování a dvojici PvE misí.

Reklama

Masivně multiplayerová free-to-play akce Armored Warfare si nedávno prošla velkou změnou. Studio Obsidian Entertainment se nepohodlo se společností My.com a ukončilo vývoj této hry. Otěže nad ní plně převzala My.com, která chce pokračovat ve vývoji a zdokonalováním titulu. Ten se má stát hlavní konkurencí pro World of Tanks. Více jsme o tom psali zde.

Jak se zdá, vývoj pokračuje. Hru totiž rozšíří aktualizace 0.19, která přinese balancování, dvojici PvE misí a mapu Chemical Plant. Balancování je provedeno na základě zpětné vazby od komunity a má se dotknout podstatné části Armored Warfare, včetně přehodnocení každého jádra herních mechanismů, poškození, schopností tříd, výbavy, upgradů nebo dovedností osádky tanku. Po těchto změnám má být hra vyvážená a zároveň vzrušující, tvrdí My.com v tiskové zprávě.

Dostáváme se k nové mapě. Chemical Plant představuje poslední z chemických továren v provozu. Nachází se hluboko v Mohavské poušti a musí být za každou cenu pod kontrolou vaší frakce. Součástí patche jsou rovněž nové PvE mise - jedna pro Raiding a druhá pro Watchdog.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama