Nová mapa, vozy a další novinky v Armored Warfare
Armored Warfare Novinka Nová mapa, vozy a další novinky v Armored Warfare

Nová mapa, vozy a další novinky v Armored Warfare

Michal Burian

Michal Burian

2

Zároveň bylo odhaleno datum, kdy bude tohle tankové MMO vydáno na Steamu.

Reklama

Masivně multiplayerové free-to-play tanky v podání Armored Warfare čeká nové rozšíření. Expanze se jmenuje Art of War a do moderně pojaté války přidá pět nových vozidel, zcela novou mapu Seven Steps, nové globální operace, kompletně předělaný Commander systém a dojde také k vylepšení grafiky tanků.

Na datum vydání Art of War DLC si musíme ještě počkat. Místo toho jsme se dozvěděli, že 10. listopadu se začne Armored Warfare prodávat na Steamu.

Armored Warfare je moderní vojenské MMO, kde dostanete pod kontrolu moderní tanky a další obrněné stroje. S jedním z nich potom vyrazíte do srdce moderních bojových polí po celém světě, kde zažijete interaktivní mapy - odpalovací zóny, drony nebo statické protitankové věže. Jen mějte na paměti, že Armored Warfare vyžaduje taktický přístup a spolupráci s dalšími hráči.

Armored Warfare vytvořilo studio Obsidian Entertainment ve spolupráci s ruskou společností My.com. Na začátku letošního roku ale došlo ke změně, vývoje se chopila My.com a v srpnu oznámila PS4 verzi, která dorazí na začátku roku 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama