Arms představuje postavy a zbraně
Arms Novinka Arms představuje postavy a zbraně

Arms představuje postavy a zbraně

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Poznejte je všechny: Spring Mana, Ribbon Girl, Ninjaru, Master Mummy a Mechanicu.

Reklama

Minulý měsíc jsme se konečně mohli podívat na pár nových japonských trailerů k chystané mlátičce Arms pro novou konzoli Switch, ve kterých byly postupně představeny postavy a zbraně, použitelné ve hře. Ale až tento týden Nintendo vypustilo stejná videa v angličtině a ty vám nabízíme níže.

Vzhledem k tomu, že ve hře dost záleží, s jakou postavou budete bojovat, trochu se podíváme, co budeme mít na výběr.

Springman je postava, která má tak nějak vyrovnanou sílu a rychlost. Může používat rázovou vlnu, která zablokuje útoky nepřátel. Když jeho zdraví klesne na 1/4, dostane se do režimu "nabíjení", což mu umožňuje naservírovat při každé ráně více škody.

Ribbon Girl je idolem zdejšího ringu a její výhodou je možnost používat skoky a díky nim se vyhýbat většině útoků. Dokáže se tak trochu vznášet jako motýl a bodat svými útoky shora jako včela.

Ninjara je bojovník, využívající spíše ninja stylu. Může se trochu teleportovat a sem tam se vznést do vzduchu. Jeho styl se zakládá na obíhání kolem nepřítele a precizně naplánovaných útocích.

Master Mummy je typickým představitelem postavy, zakládající si na síle. Dokáže ho rozhodit takřka každá rána nepřítele a navíc v prostoru zabírá i dost místa, ale zase se umí léčit, a pokud používá obranu, není lehké mu ublížit.

Mechanica je zase vyloženě těžká váha. Podržením tlačítka ke skoku se může chvíli pochybovat vzhůru a pak vyloženě spadnout na nepřátele shora. Podobně jako Master Mummy, neumí během svých útoků a skoků uhnout ranám nepřítele.

Každého bojovníka můžete vybavit rozdílnými "pěstmi". Nutno podotknout, že ty účinnější se třeba pomaleji nabíjí nebo jim zabere delší čas, než se k vám vrátí, takže bude jen na vás, jakou taktiku zvolíte. Jakou postavu a kombinaci "zbraní".

Arms u nás vychází někdy na jaře pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama