Artwork pražské ulice a další drobky z Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex Novinka Artwork pražské ulice a další drobky z Deus Ex: Mankind Divided

Artwork pražské ulice a další drobky z Deus Ex: Mankind Divided

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

V týdnu se nedostalo na několik zajímavých materiálů souvisejících s novým Deus Ex. Nyní nastal nejvyšší čas to napravit.

Reklama

Tento týden byl prostě hektický. E3 nás dost zaměstnávala a v tom shonu se občas stane, že se prostě na něco zapomene. Zapomnělo se minimálně na nové materiály z Deus Ex: Mankind Divided. V týdnu jste toho mohli vidět docela dost, konkrétně první gameplay trailer, ukázku Dawn Enginu a gameplay video, které trvá dobrých 25 minut, ale to není všechno.

V posledních dnech došlo také k vydání zajímavého videa, které se zabývá tvorbou původního traileru, který vyšel na začátku dubna. S ním souvisí i koncept ukazující vývoj augmentace Titan Shield.

Dále tu máme ještě artwork zobrazující ulici Golem City, tedy jednu z pražských ulic, a propagandistický plakát jistého Talose Ruckera. Pokud se o něm chcete dozvědět víc, odkážu vás na oficiální web, kde se nedávno objevila nová sekce představující několik důležitých postav.

Všechny tři obrázky každopádně pochází z mobilní aplikace Deus Ex Universe, potažmo z naskenovaných QR kódů v nedávných videích souvisejících se hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama