Artworky z Destiny přibližují zbroj, nepřátelé a prostředí
Destiny Novinka Artworky z Destiny přibližují zbroj, nepřátelé a prostředí

Artworky z Destiny přibližují zbroj, nepřátelé a prostředí

Michal Burian

Michal Burian

3

Studio Bungie, které vytvořilo sérii Halo, nabídlo nové koncepční artworky ze své připravované multiplayerové sci-fi akce Destiny.

Reklama

Destiny je nový projekt tvůrčího celku Bungie, který stál za legendární sérií Halo. Hra se bude odehrávat ve sci-fi světě, kdy lidstvo prožívalo zlatý věk. Najednou ale Zemi něco zasáhlo. Není úplně jasné, co se stalo, ale většina obyvatel zemřela nebo zmizela a zachránila se jen hrstka lidí chráněná tajemným Travelerem, ohromnou bílou koulí, která doslova sedí na planetě zemi jako další měsíc, akorát se drží na jednom místě. Legendy vypráví, že se Traveler obětoval pro záchranu Země. Pod Travelerem vzniklo město – poslední lidská bašta na celé planetě. Obyvatelé města ale nejsou jediní na Zemi, svět se zamořil příšerami, které se snaží zkázu dokončit a vyplenit lidstvo úplně. A zde začíná hráčův příběh, který se stává jedním ze Strážců.

Destiny nemá stanovené datum vydání, ve vývoji je pro Xbox 360, PlayStation 3, PS4 a nový Xbox. Activision upřesnil, že letos se titulu rozhodně nedočkáme. PlayStation verze mají navíc nabídnout exkluzivní obsah.

Více informací se o hře dočtete v našem preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama