Assassin’s Creed 3 bude mít online kooperaci
Novinka Assassin’s Creed 3 bude mít online kooperaci

Assassin’s Creed 3 bude mít online kooperaci

Michal Burian

Michal Burian

44

Ubisoft oficiálně potvrdil, že se v multiplayeru chystaného dobrodružství dočkáme kromě klasiky také nového kooperativního módu.

Reklama

Ten nese název Wolf Pack a nabídne možnost až čtyřem hráčům společně postupovat úkoly, stopovat oběti a odpravovat je.

Mód sestává až z 25 jednotlivých vln obětí a každá je těžší, než ta předchozí. Hráči budou muset využívat taktiku a dorozumívat se mezi sebou, aby vyhráli nad časovým limitem a stihli splnit úkol. Celkově se ale mód velmi podobá klasickému multiplayeru, včetně uživatelského prostředí a bodování.

O kooperativním režimu se mluví již dlouhou dobu, teprve nyní však dostáváme oficiální potvrzení a je tak jasné, že bude multiplayer zase o něco zábavnější.

Vývojáři také doplnili pár informací o hře samotné. Všechna města ve hře byla zrekonstruována podle reálných předloh v měřítku 1:3, nechybí důležité památky a historická místa. Překopáno byl i systém uzdravování. Během souboje se vám totiž zdraví nedoplňuje a hráč tak musí dávat extrémní pozor, aby delší a tužší šarvátky přežil. Nastupuje tedy taktika, která zamění bezduché mačkání tlačítek a čekání na výpad protivníka.

Assassin’s Creed 3 vychází 30. října letošního roku pro PS3 a Xbox360. PC verze se o měsíc zdrží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama