Assassin’s Creed Rearmed je k mání
Novinka Assassin’s Creed Rearmed je k mání

Assassin’s Creed Rearmed je k mání

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Že se divíte, odkud se další přírůstek do univerza AC vzal? To my také. Ubisoft ale znenadání odhalil jeho přítomnost a my se tak můžeme blíže podívat, o co se vlastně jedná.

Reklama

Assassin’s Creed Rearmed má být multiplayerová odnož dílů Brotherhood i Revelations, zdarma stažitelná exkluzivně pro mobilní platformu iOS (tedy pro iPhony, iPady a iPody). Samotná aplikace bude zdarma, ale uživatelé pomocí mikrotransakcí mohou dokupovat do hry nové hrdiny, schopnosti a inventář.

Jádro pudla tkví v multiplayerových zápasech čtyř hráčů přes 3G a Wi-Fi nebo dvou hráčů přes Bluetooth, vše je navíc hratelné z výškového pohledu, podobně jako v žánru RTS. Chybět samozřejmě nesmí herní centrum pro komunitu, žebříčky nejlepších hráčů, achievementy a integrace sociálních sítí Facebook a Twitter.

Hráč navíc může libovolně upravovat svou postavu, od oděvu a barev po intenvář a zbraně. Přítomen bude i strom schopností, kde se mikrotransakce využijí v největší míře. Ubisoft se chlubí i co se grafické stránky týče. Máme se těšit na lehce komiksový audiovizuál a různorodé prostředí včetně Benátek, Jeruzalému či San Donato.

Assassin’s Creed Rearmed si můžete stáhnout z AppStore či iTunes již nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama