Assassin's Creed Rift má dorazit na jaře příštího roku
Novinka Assassin's Creed Rift má dorazit na jaře příštího roku

Assassin's Creed Rift má dorazit na jaře příštího roku

Jan Urbančík

Jan Urbančík

11
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Ubisoft titul odložil společně s Avatarem.

Reklama

Ve čtvrtek jsme vás informovali o tom, že Ubisoft v rámci reportu za uplynulý kvartál oznámil zrušení čtyř her a dva tituly odložil. Ten první je oznámený už poměrně dlouhou dobu, jde o 1st person akční adventuru Avatar: Frontiers of Pandora. O tom druhém firma uvedla jen to, že jde o "menší prémiový titul". S upřesněním ale rychle přišel novinář Jason Schreier v článku pro magazín Bloomberg.

Podle Schreiera, který se odvolává na zdroje blízké Ubisoftu, je druhým projektem Assassin's Creed Rift. Titul, o němž poprvé informoval už před několika měsíci. Má jít o menší, lineárnější hru, odehrávat se má v Bagdádu, přičemž hlavním hrdinou by měl být Basim, který se objevil už ve Valhalle. Původně prý mělo jít právě o rozšíření pro vikinský díl, nakonec se však z Riftu stala samostatná hra. Schreier v novém článku píše, že měl titul původně vyjít v únoru příštího roku, ale vývoj se výrazně protáhl a nakonec se ho dočkáme až v druhém čtvrtletí.

Oficiálního oznámení se zřejmě dočkáme v září, kdy se uskuteční speciální akce věnovaná budoucnosti série Assassin's Creed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama