Assassin's Creed s podtitulem Holy Land?
Novinka Assassin's Creed s podtitulem Holy Land?

Assassin's Creed s podtitulem Holy Land?

Michal Burian

Michal Burian

21

Holandský internetový magazín přinesl zajímavou informaci ohledně dalšího dílu série Assassin's Creed.

Reklama

Francouzský vydavatelský dům Ubisoft již koncem listopadu aktuálního kalendářního roku potvrdil, že se v nadcházejícím roce dočkáme dalšího velkého dílu ze série Assassin's Creed. Stále však nevíme, kde se bude odehrávat, i když už se objevilo několik náznaků, a jaký bude mít podtitul.

Kolegové z holandského serveru XGN se na celou situaci podívali a došli k názoru, že v roce 2011 ponese Assassin's Creed podtitul Holy Land, tedy Svatá země.

K názvu Holy Land přišli redaktoři XGN v knihkupectví Selexyz, kde jim prodejce prozradil, že další kniha, dosud neoznámená, ponese název Holy Land.

Navenek by se mohlo zdát, že není co řešit. Háček je však v tom, že první kniha byla pojmenovaná Renaissance, zatímco pokračování neslo podtitul nejnovějšího dílu, tedy Brotherhood, což je také důvod, proč si XGN magazín myslí, že nadcházející Assassin's Creed bude s podtitulem Holy Land.

Stále tedy nevíme nic. I když dá se předpokládat, že se opět podíváme do Svaté země, ale v jakém století? Na internetu se totiž šíří domněnky, že by se mohlo AC odehrávat ve dvacátém století.

Pokud se o budoucím Assassin's Creed chcete dozvědět více informací, přečtete si Nový Assassin's Creed v USSR nebo Římě?, Unikl průzkum Ubisoftu pro další díl Assassin's Creed? a Další Assassin´s Creed jako strategie?.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama