assassins-creed-s-odstupem-casu
Blogy čtenářů Článek Assassins Creed s odstupem času.

Assassins Creed s odstupem času.

Lukáš Úlehla

Lukáš Úlehla

Píše se rok 2008 a světlo světa spatřuje Assassins Creed. Přiznám se, že ani nevím jak to tehdy bylo jestli to byla očekávaná hra a nebo se prostě jen…

Reklama

Píše se rok 2008 a světlo světa spatřuje Assassins Creed. Přiznám se, že ani nevím jak to tehdy bylo jestli to byla očekávaná hra a nebo se prostě jen tak zjevila. Ano tehdy jsem byl hráč co hrál spíš ty hry, na které omylem narazil a tak jsem herní scéně nevěnoval moc pozornosti. Každopádně se stal z Assassins Creed kult, který momentálně svým stvořitelům vydělává nemalé peníze a ti nám každým rokem předhazují nový díl.

No já se k tomuto kultu dostal až nyní a musím říct, že zatím po odehrání prvního dílu a půlce druhého mě to chytlo. Teda popravdě první díl jsem dohrával jen na sílu, protože vyprávění příběhu bylo hrozně chabé a repetetivnost byla taky velice otravná. Špatná hra to ovšem nebyla a jako taková dala základ, ze kterého se pokračovalo dál a musím říct, že "dvojka" je o mnoho lepší a posouvá vyprávění příběhu o kus dál a mise jsou taky pěkně rozličné.

No uvidím jak daleko to dotáhnu a jestli nakonec odehraju všechny díly série, každopádně musím říct, že ač je to obrovská továrna na peníze má to svou kvalitu což mě docela překvapilo. No jen tak dál. Jsem zvědav jak daleko to v Ubisoftu dotáhnou a kolik nakonec bude dílu.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama