Atmosféra v Alien: Isolation houstne: přichází Nightmare
Alien: Isolation Novinka Atmosféra v Alien: Isolation houstne: přichází Nightmare

Atmosféra v Alien: Isolation houstne: přichází Nightmare

Michal Burian

Michal Burian

16

Troufnete si projít hrou znovu na úroveň Nightmare? Pro nováčky je určena obtížnost Novice.

Reklama

Nenašli jste ve first-person survival akci Alien: Isolation pořádnou výzvu? Byl pro vás útěk před xenomorphem jednoduchý a nestačili vám tři obtížnosti Easy, Normal a Hard? Tak právě pro vás je nová bezplatná aktualizace, která do hry přidává obtížnost Nightmare.

Šance na přežití jsou menší, vetřelec agresivnější, rychlejší a nevypočitatelný. Navíc zdrojů je málo, je mnohem těžší najít palivo do plamenometu. Zapomenout musíte na mapy stažené z terminálů a rovněž budou mnohem agresivnější a nebezpečnější i další nepřátelé.

Pokud se rozhodnete pro Nightmare mód, tak bude kompletně odstraněn i HUD. Uvidíte pouze vaše životy, výdrž baterie a munici.

Úplný opak Nightmare je nová obtížnost Novice. Jak název napovídá, je určena pro naprosté nováčky, kteří si chtějí pouze zahrát a nehledají výzvu. V Novice je více zdrojů, nepřátelé vám tolik neublíží a Alien není tak agresivní.

Proč se v Creative Assembly rozhodli pro ještě jednodušší obtížnost? „Komunita chtěla mít více času na prozkoumávání Sevastopolu. Proto kromě Nightmare módu přinášíme také obtížnost Novice,“ vysvětlují tvůrci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama