Australská mapa Forzy Horizon 3 je třikrát větší než u předchůdce
Forza Horizon 3 Novinka Australská mapa Forzy Horizon 3 je třikrát větší než u předchůdce

Australská mapa Forzy Horizon 3 je třikrát větší než u předchůdce

Michal Burian

Michal Burian

60

Podívejte se na mapu a nové gameplay záběry.

Reklama

Žádné překvapení, společnost Microsoft na E3 v Los Angeles během své tiskové konference oznámila v pořadí třetí díl arkádovější Forzy Horizon. Spekulace byly pravdivé, Forza Horizon 3 nás zavede do Austrálie, kde budeme závodit na zpevněných a nezpevněných silnicích s velmi rychlými automobily, stejně tak s vozy určenými do terénu.

Hlavním lákadlem má být seznam automobilů. Forza Horizon 3 obsáhne přes 350 vozů propracovanějších strojů s věrným vizuálem, včetně kokpitu a možnosti si auto prohlédnout. Právě počet přes 350 aut bude stačit, aby se mohla Horizon 3 honosit titulem největší počet aut v dosavadních dílech Forza Horizon. Na obálce bude Lamborghini Centenario. Krom tohoto luxusního stroje budete moci usednout kupříkladu do bugin, džípů nebo amerických i evropských vozů.

Teď k tomu novému. Níže si můžete prohlédnout velkou část mapy. Ta je zasazena do Austrálie a dle vyjádření má být třikrát větší než u předchůdce (hratelná část). Těšit se můžete na různé oblasti severozápadního kvadrantu - Byron Bay na jihu, Surfers Paradise na severovýchodě, deštné pralesy, údolí, poušť, kaňony a mnoho dalšího.

Jak se sami můžete přesvědčit, prim bude hrát pustina. V Austrálii budou minimálně dvě velká města, potom několik menších a pochopitelně letiště. Někdo by mohl namítat, že to není přímo Austrálie, měl by pravdu. Vývojáři se u Austrálie spíše inspirovali a vytvořili svět podle svého. To myslím nikomu vadit nebude, hlavní je, aby Forza Horizon 3 přinesla dostatek zábavy.

Ve videu uvidíte větší část mapy

Závěrem ještě gameplay záběry z E3.

Forza Horizon 3 vyjde 27. září na Xbox One a PC s Windows 10. Titul bude podporovat cross-buy (digitálně) a cross-play. To znamená, že stačí koupit jednu verzi a druhou máte automaticky zdarma. Navíc PC verze bude podporovat rozlišení až 4K. S tím bude pravděpodobně souviset i cena, očekáváme, že bude totožná s Xbox One verzí - z důvodu cross-buy. Budoucí majitelé W10 verze se musejí smířit rovněž s Windows Store. Je také otázkou, zda se bude PC verze prodávat klasicky v obchodech v krabici, aby nebyla jen digitálně, jako Quantum Break.

Forzu Horizon 3 předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk pro Xbox One.

Trailer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama