Autoři Detroit: Become Human pro nás budou mít nějaké skvělé zprávy
Detroit: Become Human Novinka Autoři Detroit: Become Human pro nás budou mít nějaké skvělé zprávy

Autoři Detroit: Become Human pro nás budou mít nějaké skvělé zprávy

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4

Koupila Sony nezávislé studio?

Reklama

Pařížské studio Quantic Dream popřálo své komunitě hodně štěstí a zdraví do nového roku. Zároveň tweet obsahoval informaci, že brzy pro nás budou mít autoři oblíbených adventur skvělé zprávy. O co by mohlo jít?

Jako první se nabízí vývoj nového titulu. Sony s týmem Davida Cage spolupracuje již mnoho let a investice do vývoje her Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls a Heavy Rain se zkrátka vyplatila. Vždyť Detroit: Become Human prodal dva miliony kusů a stal se nejrychleji prodávanou hrou od tohoto francouzského studia. Zájem o podobné tituly nejen na platformě PlayStation vzrůstá, což si Sony jistě nenechá ujít. K tomu ještě přidejme příslib Sony, že i v budoucnu přinese svým hráčům příběhové singleplayerové hry.

Oznámení nové hry ale moc nenahrává historii. Quantic Dream o své projekty náležitě pečují a trvá jim, než sáhnou k oznámení nového titulu. Vydání Heavy Rain a Beyond: Two Souls dělily tři roky, zatímco na Detroit jsme od Beyond čekali pět let. Že by tedy spíše nějaký příběhový přídavek?

Další možností je, že Sony koupila Quantic Dream, aby si zajistila spolupráci i do budoucna. Šokem by pak bylo, kdyby tyhle vývojáře koupil konkurenční Microsoft, který v poslední době prožívá nákupní horečku. To by byl pro fanoušky PlayStationu skutečně velký, velký šok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama