Novinka Autoři her Inside a Limbo vydali novinku s názvem Cocoon

Autoři her Inside a Limbo vydali novinku s názvem Cocoon

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hru najdete již nyní v Game Passu.

Reklama

Studio Geometric Interactive vydalo ve spolupráci se známým vydavatelstvím Annapurna Interactive svůj premiérový titul s názvem Cocoon. Samotní autoři v čele s herním designérem Jeppem Carlsenem ale rozhodně žádnými nováčky nejsou. V minulosti se totiž jako členové studia Playdead podepsali pod dodnes oceňovanými tituly Limbo a Inside.

Po následném odchodu a založení vlastního studia nyní přichází s logickou adventurou Cocoon, ve které vás čeká nespočet různých hádanek a přeskakování mezi několika světy. O kvalitách hry nejlépe vypovídá vysoké hodnocení od hráčů i novinářů. Zatímco na Metacritic se hodnocení pohybuje lehce pod 90% , tak na Steamu dosahuje dokonce úctyhodných 96%. Hráči si pochvalují originalitu samotného konceptu, zábavný gameplay i povedený level design a grafiku.

Cocoon je k dostání na PC a konzolích PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch. Hra je k dispozici rovněž v předplatném Xbox/PC Game Pass.

Autoři her Inside a Limbo vydali novinku s názvem Cocoon
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama