Autoři Mooncrest ruší svou kampaň na Kickstarteru
Novinka Autoři Mooncrest ruší svou kampaň na Kickstarteru

Autoři Mooncrest ruší svou kampaň na Kickstarteru

Jan Kalný

Jan Kalný

Nemusíte se ale bát, neznamená to konec vývoje.

Reklama

Pokud si dobře vzpomínáte, minulý měsíc jsme vás informovali, že si čtveřice herních veteránů založila své studio a chce vytvořit RPG, které je silně inspirované těmi starými, ale zároveň do toho má vložit trochu modernizace v podobě například dynamického soubojového systému.

Hra měla i svou vlastní kampaň na Kickstarteru, ale nyní byla zrušena, protože hra vybrala během té doby pouze 11 % z požadovaných 400 tisíc dolarů. Pokud jste se ale na hru těšili, tak se nebojte, rozhodně to není naposledy, co o Mooncrest slyšíme. Vývojáři z Knight Mayor ví, kde se stala chyba a pokusí se jí do příště opravit.

„Vyšli jsme na světlo světa s něčím, co vypadá pěkně, ale měli jsme velmi slabé video se špatnými věcmi a bez záběrů ze hry. To pro nás znamenalo smrt. Naším plánem teď je olíznout si rány, kouknout na všechnu kritiku, kterou jsme obdrželi a jít kupředu s další kampaní, jakmile budeme připraveni. Chceme ukázat video, které... No, ukáže tu hru. Nějaké přímo in-game záběry a jít více do hloubky o všem kolem samotné hry i produkce,” dočteme se v posledním příspěvku v kampani.

My jim rozhodně za takový přístup přejeme štěstí a doufáme, že se jim příště podaří dosáhnout svého cíle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama