Avalanche: Je příliš brzy, abychom mluvili o Just Cause 3
Just Cause 2 Novinka Avalanche: Je příliš brzy, abychom mluvili o Just Cause 3

Avalanche: Je příliš brzy, abychom mluvili o Just Cause 3

Michal Burian

Michal Burian

12

Sami chtěli vytvořit multiplayer pro Just Cause 2, ale nevyšlo to kvůli rozpočtu a časovým důvodům.

Reklama

Šéf Avalanche Studios se v aktuálním rozhovoru zmínil o chystaném fanouškovském multiplayerovém módu pro Just Cause 2 a zároveň uvedl, že hra více hráčů pro ně byla inspirací. Nechce ale zatím o třetím díle mluvit, prý je ještě příliš brzy. To by mohlo znamenat, že vývoj je teprve na začátku a hra vyjde nejdříve koncem příštího roku, i když bych to spíše viděl na rok 2015.

"Bylo to pro nás velmi pozitivní překvapení," rozpovídal se šéf studia Christofer Sundberg pro britský Eurogamer o multiplayerovém módu pro Just Cause 2. "Je zajímavé, že komunita má takový zájem o naši hru, schválili jsme jim to."

"Oslovili jsme kluky poměrně brzy a požehnali jsme jim. Tým JC2-MP odvedl fantastickou práci. Jsou super, jde o talentovanou skupinku herních vývojářů, se kterými bychom rádi v budoucnu blíže spolupracovali, bez ohledu na fyzickou vzdálenost mezi námi."

Sundberg se závěrem rozhovoru nechal slyšet, že doufali, že sami vytvoří multiplayer pro Just Cause 2, ale nestalo se tak kvůli rozpočtu a časovým důvodům. Oficiální mód pro více hráčů nicméně může být v Just Cause 3.

"Multiplayerový mód byl pro nás inspirací. Mluvíme o tom, co chceme v Just Cause 3. Je ale příliš brzy sdělovat detailnější informace."

Fanouškovský multiplayer pro Just Cause 2 vyjde 16. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama