Back to the Future: The Game - 30th Anniversary Edition oficiálně oznámena
Novinka Back to the Future: The Game - 30th Anniversary Edition oficiálně oznámena

Back to the Future: The Game - 30th Anniversary Edition oficiálně oznámena

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Verze s vylepšenými texturami a bonusovými materiály z pozadí vývoje dorazí už 13. října.

Reklama

Tvůrci z Telltale Games podle očekávání oficiálně oznámili 30th Anniversary Edition jejich epizodické série Back to the Future, která odstartovala už v roce 2010.

Edice je ve vývoji pro PS4, Xbox One a Xbox 360 a ve srovnání s původní verzí se pochlubí vylepšenými texturami, lepším dabingem herce Toma Wilsona v roli Biffa Tannena a videem z pozadí vývoje. To nabídne rozhovory s autory i s některými dabéry.

30th Anniversary Edition bude k dostání 13. října, a to v rámci digitální distribuce. Krabicové verze budou následovat o tři dny později, 16. října.

Jak je každopádně patrné z názvu, Back to the Future od Telltale se vrací při příležitosti 30. výročí uvedení původního filmu z roku 1985. Jde zároveň o první vydání hry na výše zmíněné platformy, původní verze série totiž vyšla jen pro PC, Mac, PS3 a iOS.

Tyto platformy se očividně žádné vylepšené verze nedočkají, což je škoda, minimálně v případě PC verze by totiž dodatečná péče přišla vhod. Ještě dnes hráči hlásí výskyt závažné chyby v jedné z hádanek, která může znemožnit další postup hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama