Bahrain Grand Prix v nových F1 nebude
F1 2011 Novinka Bahrain Grand Prix v nových F1 nebude

Bahrain Grand Prix v nových F1 nebude

Michal Maliarov

Michal Maliarov

19

Kvůli nedostatku sponzorů se trať v nejnovějším díle závodů formulí od Codies neobjeví.

Reklama

Stephan Hood, vedoucí designer titulu F1 2011, potvrdil, že se Bahrain Grand Prix a s ní spojená trať, která se nachází v Sakhiru, v jejich počinu nedočkáme. Po zrušení závodu v reálném světě tým doufal, že se ponechá alespoň ve hře, nedostatek sponzorů však tento sen znemožnil.

„Chtěli jsme tam trať dát alespon pro časové výzvy, ale nemůžeme, protože nemá dostatek sponzorů,“ řekl Hood. „Nedostatek sponzorů znamená, že nám ji neschválí, což je škoda.“

Mezi další limitace chystaného závodního simulátoru patří omezení hráčů v online multiplayeru. Na trati bude celkem 24 vozů, 8 z nich však bude vždy pod kontrolou AI, protože více živých hráčů současné konzole jednoduše neutáhnou.

„Microsoft i Sony vkládají do síťového bandwidthe svá omezení, což je pochopitelné. Chtějí, aby i hráči s 1MB připojením dokázali hrát online,“ dodal Hood. „S F1 2011 jsme narazili na strop a výjimku z pravidel nám bohužel nepovolili. Jediné, co jsme zvládli je tak dát online 16 hráčů a zbytek doplnit umělou inteligencí.“

Zda-li bylo možné dosáhnout maxima na PC Hood neprozradil. PC komunita je prý příliš malá na to, aby se o to studio snažilo a jednalo by se o zbytečnou práci navíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama