Baja: Edge of Control HD vyjde 14. září
Novinka Baja: Edge of Control HD vyjde 14. září

Baja: Edge of Control HD vyjde 14. září

Michal Burian

Michal Burian

1

Nový trailer srovnává starou a novou verzi.

Reklama

14. září letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One vyjdou závody Baja: Edge of Control HD, oznámila dnes společnost THQ Nordic a zároveň zveřejnila nový trailer. Ten srovnává starou a novou verzi. Můžete se tak podívat, v čem bude HD verze lepší a detailnější. Menší upozornění, od grafiky toho moc nečekejte.

V tiskové zprávě vydavatelství THQ Nordic slibuje větší ponoření do hry díky různým grafickým vylepšením, včetně lepších textur, vyšší frekvence snímků za sekundu či zvýšených detailů. Modernější renderovací technologie se má postarat o autentičtější závodění díky reálnějším stínům, nasvícení a efektu prachu. Dojde také na samotnou hratelnost, lepší ovládání a přístupnější uživatelské rozhraní.

Po obsahové stránce zůstane hra téměř totožná s původní verzí z roku 2008. Těšit se tak můžete na více než 1000 mil nejtvrdšího terénu, který Matka příroda může nabídnout, včetně nejstrmějších hor, nejhlubších kaňonů nebo nejzrádnějšího bahna. V tom všem se budete moci prohánět v osmi třídách vozidel, včetně Trophy Trucků, 4x4 a bugin. Každé auto budete moci upravit, k dispozici mají být stovky dílů, které ovlivní výkonnost.

Zařádit si budete moci na rozdělené obrazovce pro čtyři hráče a také v online multiplayeru. Vybírat budete z desítky vozidel, s kterými se proženete na více než stovce tratí. Ty jsou rozesety do devíti otevřených světů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama