Barry Burton se skutečně objeví v Resident Evil: Revelations 2
Resident Evil: Revelations 2 Novinka Barry Burton se skutečně objeví v Resident Evil: Revelations 2

Barry Burton se skutečně objeví v Resident Evil: Revelations 2

Michal Burian

Michal Burian

7

Potvrdil to nový trailer. Navíc oficiální datum vydání všech epizod, cena a nové screenshoty.

Reklama

Před necelým měsícem jsme vám přinesli informace z ESRB, které udělilo věkové ohodnocení hře Resident Evil: Revelations 2 a zároveň prozradilo zajímavý detail. A to ten, že nebudeme hrát pouze za Moiru Burton a Claire Redfield, ale rovněž za otce první jmenované, Barryho Burtona, známá postava z Resident Evil. Dnes Capcom tuto informaci potvrdil prostřednictvím nového traileru.

Barry Burton se tak vrací jako třetí hratelná postava v epizodickém Revelations 2. Burton přežil Raccoon City a v novém titulu bude pátrat po své dceři, kterou někdo unesl na tajemný ostrov s věznicí. K dispozici budeme mít pistole, kulomety, raketomety, brokovnice a nože na zabíjení zombíků a zmutovaných tvorů. ,,Při boji jsou slyšet výkřiky bolesti a vše doprovází spousta krve. Hrstka nepřátel má odhalené orgány," svěřilo se ESRB.

Capcom k tomu dodává, že Burton na ostrově potká zbrusu novou postavu se jménem Natalia Korda. Jde o malou holčičku, která dokáže vycítit nepřátelé a odhalit skryté předměty. Krom toho budete mít co dočinění s dvěma novými typy nepřátel: The Rotten a The Revenant. U Rottenů uvidíte kosti, zatímco Revenant jsou tvořeni/sešity z částí lidských bytostí. Na ně bude opravdu krásný pohled...

Vypadá to, že příběh bude dost emocionální a možná bychom se mohli dočkat podobně povedené hry, jako bylo The Last of Us, kde Joel ochraňoval Ellie.

Pojďme si zopakovat základy příběhu:

,,Na začátku Resident Evil: Revelations 2 uvidí fanoušci hrdinku Claire Redfield, která se bude muset vypořádat s hrůzy, které ji pronásledovaly v minulosti. Claire nyní pracuje pro anti-bioteroristickou organizaci Terra Save."

,,Moira Burton, nováček a dcera legendy Resident Evil série Barryho Burtona, se účastní přivítání v Terra Save. Následně neznámé ozbrojené síly zaútočí na úřad. Claire a Moira jsou v bezvědomí, probudí se v temném a opuštěném vězeňském zařízení. Společně musejí zjistit, proč jsou na ostrově a co se vlastně stalo."

,,V každém tmavém koutě budou čekat nebezpeční Postižení nepřátelé. Budete muset moudře používat zbraně, munice nebude mnoho."

Capcom již dříve potvrdil, že Claira a Moira budou muset spolupracovat, aby přežily na nebezpečném ostrově. V určité fázi jim bude pomáhat i Barry.

Vydavatel se rozhodl rozdělit Revelations 2 do čtyř epizod. Každý epizoda nabídne obsah do Raid módu a dva hratelné scénáře, jeden založený na kampaních dvou hrdinek a druhý bude o Barrym s Natalii. Každou epizodu budete moci koupit samostatně za 5,99 dolarů (cca 132 Kč). Celkem tak za Resident Evil: Revelations 2 zaplatíte 23,96 dolarů (cca 528 Kč). V eurech to bude bohužel o něco více.

K dispozici bude také Complete Season, to znamená všechny díly za 24,99 dolarů (550 Kč) a k tomu ještě navíc dvě další spin-off epizody se zaměřením na vedlejší příběh Moiry Burton a Natalie Korda, a nová postava do Raid módu (Hunk).

První epizoda

PlayStation Store North America: 17. února PlayStation Store EU: 18. února Xbox Live Global: 18. února Steam Global: 18. února

Druhá epizoda

PlayStation Store North America: 24. února PlayStation Store EU: 25. února Xbox Live Global: 25. února Steam Global: 25. února

Třetí epizoda

PlayStation Store North America: 3. března PlayStation Store EU: 4. března Xbox Live Global: 4. března Steam Global: 4. března

Čtvrtá epizoda

PlayStation Store North America: 10. března PlayStation Store EU: 11. března Xbox Live Global: 11. března Steam Global: 11. března

Pokud nemáte rádi digitální verze, tak si Resident Evil: Revelations 2 budete moci koupit v krabici od 13. března 2015. Ten zahrne obsah z Complete Season a ještě další postavu do Raid režimu (Albert Wesker), čtyři alternativní kostýmy (jeden pro každou z hlavních postav: Claire, Moira, Barry a Natalia), čtyři fáze v Raid módu a poukaz od Capcomu ke stažení dalšího obsahu. Tím jsou pravděpodobně myšleny další dodatečné balíčky, které zatím nejsou odhaleny.

Nové screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama