Bastion pro PC trhá rekordy v hodnoceních
Bastion Novinka Bastion pro PC trhá rekordy v hodnoceních

Bastion pro PC trhá rekordy v hodnoceních

Redakce

Redakce

4

Bastion záhy po jeho uvedení na PC vzbudil velký ohlas u všech milovníků hardcore indie her. Pohádkový příběh zabalený do perfektního vyprávění trhá ve světě rekordy a tvůrcům mění život! <strong>+ videorecenze</strong>.

Reklama

Amir Rao se nechal slyšet pomocí týmového Twitteru, že nikdy nečekali takový ohlas na jejich hru. Rovněž nemohou uvěřit již několikadennímu působení na třetím místě v žebříčku nejprodávanějších her na steamu. Supergiant Games poděkovali několika statisícům hráčů za to, že se stali součástí naplnění snu několika mladých lidí. Vývojáři šli do vývoje prakticky bez zastoupení a jakýchkoliv financí. Nyní si může Amir se svým týmem dopřát nejen hezkou luxusní dovolenou, ale také kompletně zafinancovat vývoj další hry z vlastních zdrojů zcela nezávisle.

Bastion sbírá po celém internetu a napříč magazíny průměrně 87%, což je v porovnání s AAA hrami obrovský úspěch. Supergiant Games tak čeká hezká budoucnost a brzy se snad dočkáme dalšího novátorského titulu.

Pokud netušíte, proč je Bastion tak dobrý, doporučujeme se podívat na následující videorecenzi. Zjistíte, jak hra vlastně vypadá a čím si zaslouží vysoká hodnocení. Hra vyšla na konci července pro XBOX Live Arcade a 16.8. pro PC na platformě Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama