Batman: Arkham Knight na PS4 v rozlišení 1080p
Batman: Arkham Knight Novinka Batman: Arkham Knight na PS4 v rozlišení 1080p

Batman: Arkham Knight na PS4 v rozlišení 1080p

Michal Burian

Michal Burian

67

Potvrdila to produktová stránka na PlayStation Store. Jak na tom bude Xbox One verze?

Reklama

V úterý odpoledne jste se na Zingu mohli dočíst o spolupráci mezi Sony a Rocksteady Studios, která pro hráče znamená jediné: Dodatečné balíčky budou nejprve pro PS4 verze a až potom pro PC a Xbox One (exkluzivitu má PS4 do podzimu 2015). Stejně tak byla oznámena speciální limitovaná Steel Grey edice PS4 s Batman: Arkham Knight.

Dnes produktová stránka hry na PlayStation Store odhalila, že nový Batman na konzoli PlayStation 4 poběží v rozlišení 1080p. To není překvapením, napovídaly o tom videa a obrázky, stejně tak další hry, které také běží v 1080p.

Otázkou ovšem zůstává, jak na tom bude Xbox One verze. Konzole od Microsoftu bohužel u her často nedosahuje kvalit jako konkurenční PS4. I když od posledních aktualizací Xbox One se situace zlepšila a vývojáři jsou schopnosti dosáhnout stejné kvality. Doufejme tedy, že to bude případ i Batman: Arkham Knight.

Batman: Arkham Knight vyjde 23. června ve verzích pro PS4, Xbox One a PC. Hru předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz, respektive GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama