Batman bude mít v Arkham Knight šikovnou střelnou zbraň
Batman: Arkham Knight Novinka Batman bude mít v Arkham Knight šikovnou střelnou zbraň

Batman bude mít v Arkham Knight šikovnou střelnou zbraň

Michal Burian

Michal Burian

4

Díky ní získá taktickou výhodu nad protivníkem a hodí se také pro pronásledování vozidel. Co vše střelná zbraň dokáže?

Reklama

Minulý měsíc jsme mohli vidět nový trailer z Batman: Arkham Knight, který se zaměřil na “Dual-play”. To je nová mechanika umožňující během boje přepínat mezi Batmanem a jeho spojenci: Catwoman, Robin a Nightwing. Nejde ale o kooperaci.

To ale nebyl jediná novinka. Určitě jste si všimli střelné zbraně, kterou Batman drží v ruce. Dřív se těmto zbraním vyhýbal a snažil se vše řešit hezky z očí do očí. To ale není případ nového dílu, i když…

V Arkham Knight dostane Batman zbraň Disruptor s dlouhým dostřelem, která funguje jako odstřelovací puška, ale poslouží i nablízko. Zbraň má tři módy. Může být použita jako anti-zbraň, jež dokáže zneškodnit nepřátelskou střelnou zbraň, z které potom nepřítel nedokáže vystřelit. Pokud jste ochotni obětovat dva náboje, tak zasažená zbraň vybuchne. Jako třetí poslouží Disruptor pro vystřelení sledovacího zařízení, kterým zasáhnete vozidlo. To potom můžete sledovat v Batmobilu.

Batman díky Disruptoru získá taktickou výhodu v ulicích Gotham City nad svými nepřáteli, v boji nablízko je hodně nebezpečný. Zbraň vám tak poskytne větší taktickou flexibilitu, kdy získáte drahocenný čas pro výhodu a hlavně útok.

To ale není stále vše, tenhle nový gadget budete moci vylepšovat. Pokud to uděláte, dokáže Disruptor třeba hackout a narušit věžičky dronových tanků. Pokud bude chtít tank střílet, může explodovat.

Pochopitelně to sebou přináší i to, že nábojů nebude mnoho, každý výstřel si tak musíte rozmyslet, abyste později nelitovali…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama