Batolata a bazény neuvidíme v The Sims 4 kvůli modernizaci herních prvků
Novinka Batolata a bazény neuvidíme v The Sims 4 kvůli modernizaci herních prvků

Batolata a bazény neuvidíme v The Sims 4 kvůli modernizaci herních prvků

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

48

Pokrok v rámci emocí a animací vám tak v základní hře znemožní sadisticky utopit své Simíky.

Reklama

Pravděpodobně se už musíme smířit s tím, že batolata a bazény v základní verzi The Sims 4 prostě nedostaneme. Byť se bouří davy a píší petice, EA Maxis svůj postoj nemění. Naopak přišli s vysvětlením, proč došlo k vystřižení dvou tak důležitých prvků. Na oficiálním webu The Sims se rozepsala Rachel Franklin.

,,Všechno to začíná novými technologiemi a postupy, které jsme vyvinuli pro novou základní hru The Sims - nové AI, systém pohybu, hledání ideálních tras a tak dále, vše vyvinuté od píky. Naší představou je nový zážitek, který přivede vaše Simíky k životu mnohem hlouběji a vytvoří unikátnější charaktery - emoce, strasti, chování, interakce. Abychom toho mohli dosáhnout, potřeboval náš základní kód pořádný upgrade.”

,,Takže jsme si sedli k rýsovacímu stolu a ukázali si, co všechno chceme do hry přivést, všechny novinky, které jsme do ní chtěli zařadit, včetně kompromisů. A ty by mohly některé fanoušky zklamat. Je to pořádně hořká pilulka na spolknutí, věřte mi, ale tvorba The Sims 4 tak, jak si jí představujeme, vyžaduje soustředění. Soustředění na vývoj Simíků jako takových."

Čili jsme přišli o batolata na úkor vylepšené AI a pokročilejších animací. Bazény šly naopak na účet pokročilejšímu stavebnímu módu. Nicméně nalijme si čistého vína. Většina hráčů je stejně používala pouze na okrasu nebo vraždění nebohých Simíků. Samozřejmě však nikdo nevylučuje, že batolata a bazény nezažijí návrat v některém z očekávaných datadisků, kterými autoři hry ze série The Sims poctivě zásobují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama