Battle Breakers je frenetická taktická tahovka od Epic Games
Battle Breakers Novinka Battle Breakers je frenetická taktická tahovka od Epic Games

Battle Breakers je frenetická taktická tahovka od Epic Games

Michal Burian

Michal Burian

Tvůrci Gears of War mají ve vývoji šest her. O jaké jde a co je zač dnes představený titul Battle Breakers?

Reklama

Společnost Epic Games má ve vývoji šest her. V první řadě jde o zajímavě vypadající Fortnite pro PC. Dále free-to-play akce Paragon pro PC a PS4 a nový Unreal Tournament, který bude na počítačích free-to-play a je možné si ho již dnes vyzkoušet.

To ale není vše, ex-tvůrci Gears of War také připravují Spyjinx pro mobily a PC. Na tomto projektu spolupracují s Bad Robot studiem, které založil JJ Abrams (režisér Star Wars: The Force Awakens). Pátým titulem je potom Robo Recall pro virtuální realitu, konkrétně Oculus Rift.

Teď se dostáváme k nejnovějším počinu. Dnes bylo oznámeno taktické frenetické akční RPG Battle Breakers, které zamíří zdarma na PC a mobily (s funkcí cross-play). Těšit se můžete na stovky hrdinů, včetně nindžů, rytířů, robotů a dokonce i dinosaurů. Boje budou probíhat v tazích a vašim úkolem bude dát dohromady tým hrdinů, který bude vzdorovat všemožným monstrům. Vaši hrdinové budou ovládat tsunami, zemětřesení a oheň. Postupně se budou zlepšovat.

Přesné datum vydání neznáme. Předběžná registrace je možná na Google Play pro majitele telefonů a tabletů s Androidem. V některých regionech už je dokonce možné hrát i na iOS. PC verze je v plánu na podzim/zimu letošního roku, přihlásit se můžete na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama