Battlefield 1 dostane další nestandardní mód
Battlefield 1 Novinka Battlefield 1 dostane další nestandardní mód

Battlefield 1 dostane další nestandardní mód

Michal Burian

Michal Burian

5

V polovině ledna na hráče čeká upravená verze režimu Rush. Co dalšího ve Švédsku plánují?

Reklama

Švédské studio DICE oznámilo plány na obohacování střílečky Battlefield 1 v lednu a únoru letošního roku. 18. ledna do hry dorazí další nestandardní mód. Možná už jste si stihli zahrát Armored Kill, nejnovější nestandardní mód v podobě variace na Conquest, která zakazuje vstup Scoutům a jedním dechem dává větší prostor bojové technice. 18. ledna bude zpřístupněn Bleed Out, což bude upravená verze režimu Rush, ve kterém se zabití nepřátelští vojáci vracejí do hry rychleji než obvykle a regenerace zdraví je vypnutá.

V únoru dorazí do Battlefieldu 1 další aktualizace. V ní bude zahrnuta nová várka oprav vycházejících jak z připomínek hráčů, tak z výsledků soustavného testování. Podrobnosti a úplné znění změn mají tvůrci zveřejnit zanedlouho.

První dodatečné rozšíření - They Shall Not Pass - je stále v plánu na březen. Jeho součástí budou čtyři nové multiplayerové mapy, nový herní systém a další obsah. Vše nám bude postupně odhaleno. Zatím se podívejte na počáteční vizi herního prostředí, z ní DICE vycházelo při tvorbě jedné nové mapy.

V předešlých týdnech a měsících dostal Battlefield 1 významné aktualizace. Krom jiného vývojáři udělali podstatné změny na mapách, vybalancovali zbraně a vydali bezplatné DLC s mapou Giant's Shadow.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama