Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 nás v nové sezóně opravdu zavede do České republiky

Battlefield 2042 nás v nové sezóně opravdu zavede do České republiky

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na ukázku nové mapy a dalšího obsahu.

Reklama

Společnost Electronic Arts dnes oficiálně představila nový obsah pro Battlefield 2042. V pořadí již pátá sezóna s podtitulem New Dawn nás svým zasazením a příběhovým pozadím opravdu vezme do České republiky, o čemž se v posledních dnech mluvilo.

Zmiňované zasazení do České republiky je prezentováno zejména ve formě nové mapy s názvem Reclaimed, kterou vývojáři popisují jako opuštěný průmyslový objekt v České republice, který pomalu zarůstá okolní vegetací. Části mapy tvoří například nepoužívaná turbína, bunkr nebo místo vykolejeného vlaku. Nová mapa je inspirována mapou Zavod 311 z Battlefieldu 4. Už z popisované charakteristiky a přiložených obrazových materiálů je zřejmé, že přítomnost výraznějších českých reálií očekávat nemůžeme.

Kromě nové mapy se hra dočká také nového bezplatného i placeného Battle Passu, které přinesou nové zbraně a kosmetické předměty. Pátá sezóna pro Battlefield 2042 vyjde 7. června. V tento den se nový obsah odemkne hráčům na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama