Battlefield 2042 přinese mapu zasazenou do České republiky
Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 přinese mapu zasazenou do České republiky

Battlefield 2042 přinese mapu zasazenou do České republiky

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zřejmě se podíváme do moravského Zlína.

Reklama

Akce Battlefield 2042 by se měla již začátkem června dočkat příchodu páté sezóny. Mezi nejdůležitější obsah budou patřit především nové mapy a zbraně. Právě na jednu z nových map začali vývojáři ze studia DICE lákat na oficiálních stránkách hry.

V popisu se píše toto: „V posledních dnech došlo ke zvýšení napětí mezi znepřátelenými stranami poté, co bylo odhaleno hromadění Východních sil (Eastern Forces) v České republice. V čele této skupiny stojí elitní divize Nova Group, která se snaží pod svoji kontrolu získat důležitou železniční trať v tomto regionu. Jejich postupu čelí místní odbojáři s názvem Moravská garda, kteří mají podezřelé vazby na Západní síly. Mnozí se obávají, že je jen otázkou času, kdy situace přeroste v totální válku.“

Z výše přiložené charakteristiky zasazení je tedy zřejmé, že nás připravovaná mapa s největší pravděpodobností zavede do České republiky. Jeden z insiderů s přezdívkou Battlefield Bulletin na Twitteru upozornil na to, že se zřejmě podíváme do Zlína, což by vzhledem ke zmiňované přítomnosti Moravské gardy dávalo smysl. Na zasazení do tohoto moravského města poukazuje další článek na stránkách hry. V tomto případě je zmíněn letecký přesun z Londýna právě do Zlína.

Battlefield 2042 přinese mapu zasazenou do České republiky
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama