Battlefield Heroes slaví třetí narozeniny
Battlefield Heroes Novinka Battlefield Heroes slaví třetí narozeniny

Battlefield Heroes slaví třetí narozeniny

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

8

Zatímco my si druhé výročí <a href="../../special/853/slavime-druhe-narozeniny" target="_blank">oslavili</a> už o víkendu a dárkem jsme si nadělili kocovinu, Battlefield Heroes slaví třetí rok na trhu až dnes.

Reklama

Vedení společnosti Electronic Arts je z úspěchu svého skoro free-to-play titulu pochopitelně nadšeno a v rámci oslav pustilo do éteru zbrusu novou mapu.

Ta se jmenuje Fortress Frenzy a bojuje se v ní o nadvládu nad malým ostrůvkem z něhož jediné příjezdové a zároveň únikové cesty tvoří šest mostů rozmístěných po celém obvodu.

Pro mapu se logicky počítá i s vlastním systémem misí, jenž bude dále rozšiřován v rámci oslav, přičemž již nyní je hráčům slibováno hned několik šancí jak si vydělat zkušenostní i Valor body.

A aby toho náhodou nebylo málo, všichni kdo se od teď do prvního července přihlásí do hry získají automaticky party pack pro Royals, nebo Nationals. Ten, bez ohledu na příslušnost, sestává z narozeninového trička, nového Treasure Chest Key a Tricycle Emote s platností tři dny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama