Battlefield se možná podívá do světa zásahových jednotek
Novinka Battlefield se možná podívá do světa zásahových jednotek

Battlefield se možná podívá do světa zásahových jednotek

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24

Další pokračování střílečky Battlefield nás možná nechá okusit život člena SWAT.

Reklama

Uživatel Twitteru s přezdívkou Shinobi602 uvolnil v poslední době několik velice zajímavých tweetů, ve kterých poodhalil roušku tajemství obestírající budoucnost série Battlefield. Dle jeho slov nemáme čekat žádný Battlefield 5, ale odbočku (něco jako Bad Company). Ta by nás měla z velkých armádních bojišť přenést do soukromých, malých, ale o nic méně intenzivních a nebezpečných bojů zvláštních jednotek.

O Battlefield: S.W.A.T bychom se měli dozvědět více na konferenci EA na blížící se E3. Na hře by měli spolupracovat vývojáři z týmu Visceral Games (autoři Dead Space a formálně firma vlastněná EA). Nakonec se ale sluší dodat, že tyto zprávy zatím nejsou nijak podloženy ze strany hlavních autorů (EA a DICE), takže je třeba brát tuto zprávu s rezervou. Tak jako tak však všem fanouškům série doporučuji sledovat zmíněnou konferenci na letošní E3, v pondělí, devátého června.

Připomeňme, že na nedávné schůzce s investory EA tvrdila, že na konec letošního roku připravuje tajemný dosud neoznámený titul, který by měl být hlavním tahounem společnosti. To by na nový Battlefield dost sedělo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama