Battlefield V obdržel zdarma mapu Al Sundan
Battlefield V Novinka Battlefield V obdržel zdarma mapu Al Sundan

Battlefield V obdržel zdarma mapu Al Sundan

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Severoafrická poušť.

Reklama

Pro Battlefield V vyšla první část aktualizace čtvrté kapitoly a přináší sebou novou multiplayerovou mapu pojmenovanou Al Sundan. Původně měli v DICE v plánu nasadit mapu do všech režimů, ale během testování zjistili, že mapa není v rámci některých módů úplně stabilní. Bohužel už nepíšou, v jakých režimech je tedy mapa dostupná.

Další na řadě je řecká mapa Marita, v Battlefieldu V se objeví v průběhu července. Součástí čtvrté kapitoly je ale i další obsah. Podívejte se:

Informace o nové mapě přímo od vývojářů:

Severoafrická poušť Al Sundanu bude určitě povědomým prostředím. Zužitkovali jsme panorama z mise Behind Enemy Lines z Válečného příběhu pro jednoho hráče Under No Flag a zintenzivnili letecký a pozemní boj. Díky tomu jsme mapu optimalizovali pro totální řežbu více hráčů a nabízíme klasickou variabilitu série Battlefield.

Zapojíte se do boje podél bujného pouštního pobřeží a v drsných kontrastních prostředích. Síly Osy oblast militarizovaly pomocí táborů, radarové věže a letecké základny – a právě o nadvládu nad těmito kritickými body musíte bojovat.

  • Jednotky: Vojenská technika, letouny a pěchota
  • Velikost: Velká
  • Tempo: Pomalé/střední

Herní styl

Na tak všestranné mapě jako Al Sundan se dá hrát mnoha herními styly. Tento klasický sandbox na způsob Battlefieldu dobře využijte a zajistěte si vítězství pomocí vozidel, protitankových a protivzdušných děl, letadel a přepravních vozidel. Pokud jste hráč, který se zaměřuje především na hraní za pěchotu, měli byste se pohybovat kolem radarové stanice a vesnice. Vše ostatní okolo nahrává hře s vozidly.

Klíčové oblasti a dobývané kontrolní body

Když přijde řada na důležitá místa na Al Sundanu, budete muset překonat opravdu hodně terénu. Dole popíšeme vlajky z režimu Conquest, ať si uděláte základní přehled.

Kontrolní bod A: Letiště

Nejklíčovější bod ze všech klíčových bodů. Letiště a jeho letadla navíc zajišťují týmu, který ho obsadí, vzdušnou nadvládu. Jakmile bude letiště obsazeno, pokuste se naskočit do rychlého vozidla a zamířit k vlajce u pobřežní baterie, což je vynikající pozice k bočnímu útoku.

Kontrolní bod B: Pozorovatelna

Osamocený domek na vrcholu hory. Když tuto vlajku obsadíte, získáte pro svůj tým další přepravní vozidla, a navíc skvělý výhled na celou mapu.

Kontrolní bod C: Vesnice

Pravděpodobně nejintenzivnější vlajka na Al Sundanu. V této vertikální oblasti se připravte na chaotické pěchotní střety mezi domky a uličkami. Mějte se na pozoru: nepřítel se může vynořit odkudkoliv. Útokům vozidly zabraňte postavením velkého množství dostupných tankových zátarasů. Využijte je s rozmyslem.

Kontrolní bod D: Radarová stanice

Toto je centrální vlajka Al Sundanu. Tato vlajka vlaje na vrcholu kopce a samotná radarová stanice představuje ideální obrannou pozici k odříznutí všech pokusů o vpád do boku z mokřadů.

Kontrolní bod E: Předmostí

Na Al Sundanu najdete dlouhý most s vynikajícími podmínkami k opevnění. Tato vlajka je silným obranným bodem proti nepřátelům útočícím z vesnice a radarové stanice.

Kontrolní bod F: Pobřežní baterie

Takticky důležitá vlajka pobřežní baterie je poněkud skrytá za horou a poskytne vám přístup k dalším tankům. Převezměte kontrolu nad touto vlajkou a vlajkou A, a ovládnete zemi i vzduch. Momentální majitelé vlajky F navíc mají možnost vystoupat na malý kopec, kde se jim naskytne dobrý výhled na celou mapu.

Čtyři tipy pro úspěšné tažení mapou Al Sundan

  • Přineste si kladivo! V mokřadech mezi vlajkami E a D bude celkem dost opevnění, které můžete postavit. Na každém bodě můžete postavit také protitanková děla.
  • Rychlejší úbytek nepřátelských tiketů není jedinou výhodou obsazování kontrolních bodů. Letiště poskytuje vlastnícímu týmu další letadla a pobřežní baterie zase tanky.
  • Sledujte rozlehlá otevřená prostranství. Na otevřeném prostranství neběhejte přímým směrem a ukryjte se dýmovnicemi.
  • Pokud jste pilot, kterého stíhá nepřátelské letadlo, pokuste se uniknout manévrem v kaňonu.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama