Battlefleet Gothic bude real-time strategie ve světě Warhammeru
Battlefleet Gothic: Armada Novinka Battlefleet Gothic bude real-time strategie ve světě Warhammeru

Battlefleet Gothic bude real-time strategie ve světě Warhammeru

Michal Burian

Michal Burian

6

Boje flotil ve vesmíru využijí Unreal Engine 4.

Reklama

Focus Home Interactive oznámili, že studio Tindalos Interactive pracuje na real-time strategii Battlefleet Gothic: Armada. Příznivci Warhammeru jistě tuší, že hra bude vycházet ze slavné deskové hry od Games Workshop. Nepůjde ale o zástupy mariňáků a orků, v této hře se podíváte do vesmíru, kde budete bojovat s loděmi o nadvládu nad prostorem.

Pokud si právě teď říkáte, že půjde o další rychlou a akční strategii, tak jste na omylu. Battlefleet Gothic: Armada od vás totiž bude vyžadovat přemýšlení a plánování každého postupu. Vaše vesmírné lodě budou jedinečné a o každou se budete muset řádně starat. K dispozici budete mít malé lodě i velké několika kilometrové strach nahánějící monstra. V průběhu bitvy bude posádka lodi získávat potřebné zkušenosti, které mohou rozhodnout bitvu. Pakliže by vám loď s takto zkušenou posádkou nepřítel zničil, bude to pro vás citelná ztráta.

Všem svým lodím budete moci přizpůsobit výzbroj, obranu a různé podsystémy. Každé přizpůsobení bude mít vliv na výkon lodi a speciální schopnosti.

Vesmírné bitvy mají být jinak obrovské a intenzivní. O nadvládu nad vesmírem se střetnou dvě frakce: Imperial Navy a Chaos Black Crusade.

Battlefleet Gothic: Armada zatím nemá stanovené datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama