Bavarium Sea Heist DLC pro Just Cause 3 dorazí už zítra
Just Cause 3 Novinka Bavarium Sea Heist DLC pro Just Cause 3 dorazí už zítra

Bavarium Sea Heist DLC pro Just Cause 3 dorazí už zítra

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Zítřejší datum vydání opět platí pro majitele Expansion Passu. Ostatní si budou moci DLC pořídit za týden, a to za relativně skromnou cenu.

Reklama

Přidání šesti nových achievementů na Steam už několik dní naznačuje, že třetí a zároveň poslední příběhové DLC pro Just Cause 3, Bavarium Sea Heist, na sebe nenechá dlouho čekat. A skutečně je to tak. Majitelé Air, Land & Sea Expansion Passu si ho budou moci stáhnout už během zítřejšího dne. Ostatní si mohou DLC pořídit za týden, tedy 18. srpna, a to za skromných 5,99 eur.

Bavarium Sea Heist se chlubí novou lokací, konkrétně pobřežními vodami Scolio, v nichž narazíte na výzkumné stanice korporace Eden a na záhadnou základnu Stingray. V nových vodách se budete moci prohánět v lodi Loochador s raketovým pohonem, která je přirozeně vyzbrojená raketomety a kulomety. Obojí se vám bude hodit v boji proti flotile Black Hand.

Při infiltraci základny Stingray vám zase pomůže nová zbraň Eden Spark, která střílí blesky. Prostě a jednoduše. Eden Spark přitom lze vylepšovat za pomoci modifikací získaných za splnění výzvy Boat Invader.

Samozřejmostí je pak nový, zaručeně dost povrchní příběh, několik misí a již zmíněných šest achievementů/trofejí.

Nízká cena naznačuje, že Bavarium Sea Heist nesjpíš nebude kdovíjak obsáhlým přídavkem. Třeba ale tvůrci překvapí. Pro srovnání předešlé DLC, Sky Fortress a Mech Land Assault, stály 11,99 eur. Expansion Pass, který kromě všech tří přídavků obsahuje i skin pro wingsuit a padák, vás zase vyjde na 24,99 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama