Během jara vyjde Concrete Genie a Everybody’s Golf VR
Concrete Genie Novinka Během jara vyjde Concrete Genie a Everybody’s Golf VR

Během jara vyjde Concrete Genie a Everybody’s Golf VR

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4

Nevšední malování po zdech od studia Pixelopus a golf ve virtuální realitě.

Reklama

Společnost Sony odložila survival akci Days Gone na konec dubna 2019 a zároveň přiblížila, kdy máme očekávat další tituly. Než se začnete radovat, nebudeme se dnes bavit o velkých hrách, nýbrž těch menších. Konkrétně o nevšedním malování po zdech od studia Pixelopus a arkádovém golfu ve virtuální realitě.

Akční adventuru Concrete Genie vyprávějící příběh chlapce jménem Ash, který zjistil, že jeho obrazy mohou ožít, máme očekávat během jara nadcházejícího roku. Různé obrazy budeme malovat pomocí pohybu po dotykové plošce ovladače DualShock 4. Vytvořit bude možné unikátní tvory, které následně přivedete k životu, rozpohybujete je a můžete si s nimi hrát. Pro lepší představu se podívejte na video.

Everybody’s Golf ve virtuální realitě dorazí také na jaře 2019. Za vývojem stojí společnost Clap Hanz, která ve spolupráci s týmem SIE Japan Studio chce hráčům nabídnout hraní golfu za pomoci DualShocku 4 nebo pohybových ovladačů PlayStation Move.

Ještě v letošním roce, přesněji 6. listopadu, má na PlayStation VR vyjít hra Déraciné od FromSoftware. Tvůrci Dark Souls a Bloodborne nás chtějí ponořit do příběhu. Vžijeme se do ducha vyvolaného mladou, osamocenou dívkou v internátní škole. Budeme muset dokázat svou existenci a vybudovat jedinečnou vazbu se šesti studenty prostřednictvím chytrých interakcí. Postupně se budeme dozvídat různá tajemství a k dispozici budeme mít schopnosti pro manipulování se životy a časem, abychom změnili osud mladých lidí. Podíváme se tedy i do minulosti studentů.

Ve vývoji jsou i další hry, které nemají stanovené datum vydání: Dreams, Blood & Truth, Death Stranding, Ghost of Tsushima a The Last of Us: Part II. Vyjdou všechny v příštím roce? Některé si pravděpodobně Sony nechá na rok 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama