Během několika týdnů se dozvíme datum vydání DriveClub
Driveclub Novinka Během několika týdnů se dozvíme datum vydání DriveClub

Během několika týdnů se dozvíme datum vydání DriveClub

Michal Burian

Michal Burian

2

Už se to blíží, už se to blíží. Kdy by mohly nové závody od autorů MotorStorm přifrčet?

Reklama

Arkádové závody DriveClub byly původně plánovány jako launch titul pro konzoli PlayStation 4. Sony se nakonec rozhodla dát vývojářům z Evolution Studios (série MotorStorm) víc času, aby mohli DriveClub doladit.

Na oficiální Facebookové stránce hry se objevila zpráva, že během několika týdnů se dočkáme oznámení data vydání a nových podrobností. Očekávat tak můžeme nejen samotný den, kdy DriveClub vyjde, ale i nové gameplay záběry a informace, třeba kompletní seznam aut a tratí :-).

Podle insidera delší vývoj DriveClubu prospěl. Tak snad to bude pravda a hráči se na PS4 dočkají vydařených závodů, které aktuálně na konzoli chybí jako sůl.

Připomeňme, že e-shop Dell nedávno uváděl, že DriveClub vyjde 12. června 2014. Něco podobného jsme tu měli již mnohokrát, spousta obchodů střílela od boku různé měsíce a dny.

DriveClub má vyjít ve dvou verzích, předplatitelé PlayStation Plus si budou moci zdarma stáhnout ořezanou verzi s omezeným počtem tratí a aut, zatímco na PS Store a v obchodech bude k dostání kompletní edice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama